onsdag 15 april 2009

Sopp sopp i sopp soppa!

Så var påsken över med allt svullande!

Den var riktigt bra med fint väder hela helgen första grillningarna för året och sitta ute!

Fick lite färg i ansiktet och de jäkla fräknarna exploderade i fejset som vanligt! *morr* Jag hade inte haft något emot lite fräknar, men jag har så mycket fräknar på min näsa så de sitter ihop och blir tille en enda brun fläck.

Ja vi svullade men faktiskt var detta den första påsken jag inte åt en enda gnutta traditionell påskmat...ingen jansson och prinskorv m.m.

(hmmm när man pratar om det så blir man ju sugen...)


I alla fall bröt jag och David våran vanliga trend att inte röra på oss något alls när vi är på semester, men denna gången var vi ute nästan varje dag 1-2 timmar och promenerade i den fina vårsolen! Härligt!


Ja så till ämnet... Jag tränar och tränar 4-5 gånger i veckan och går inte ner ett enda gram! jag blir bara så förbluffad så nu går jag tillbaka till min gamle trotjänare som jag vet alltid funkar... Naturdiet!

Alltså dricker jag denna soppa (typ milkshake) till frukost, lunch och mellanmål, sen äter jag middag på kvällen hemma. Denna variant gjorde jag i 4 månader för 2 år sen och då gick jag ner 30 kilo! Inte illa va?? ;-)


De kilona höll jag borta väldigt bra tills jag skadade mig i höstas, vips så kom de farande som ett brev på posten, men nu ska de bort! En gång för alla!

Jag tänker inte berätta vad jag väger idag men jag ska iaf säga hur mycket jag ska gå ner.

Hela 25-30 kilo ska jag ner för att ha normalt BMI. Jag ska banne mig fixa det här!

Första veckan är alltid värst och jag skulle aldrig palla att gå på "ren kur".

Jag äter såklart tallriksmodellen när jag väl äter middag och kompletterar sopporna med mycket grönsaker och frukt!


Träningen kommer forfarande ligga på 4-5 gånger i veckan(får inte träna mer för David) och sen har vi ju börjat cykla till jobbet också!


Målvikten here I come!

Inga kommentarer: